• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія Агропросперіс перерахувала $150 тис. на допомогу українцям
    Опубликовано: 2022-04-28 16:06:19

    Надання гуманітарної допомоги БФ «Агропросперіс»‎Надання гуманітарної допомоги БФ «Агропросперіс»‎.

    Компанія «Агропросперіс»‎ заснувала благодійний фонд (БФ) з однойменною назвою. Головною метою фонду є термінове надання підтримки населенню під час війни.

    Про це розповіла HR-директор «Агропросперіс»‎ Людмила Горова під час онлайн-зустрічі на тему «Аграрна галузь під час війни‎»‎.

    Зазначається, що БФ «Агропросперіс‎»‎ почав працювати ще до офіційної реєстрації, оскільки перший внесок зробила сама компанія в розмірі $150 тис.

    За словами Людмили Горової, голова мета фонду — надавати термінову допомогу мирному населенню, яка буде направлена на збереження життя і здоров’я, а також посильне зменшення негативного впливу наслідків війни.

    Повідомляється, що БФ направлений на людей з громад та орендодавців, а також інші волонтерські організації, які знаходяться поруч з активами компанії та постраждали від агресії рф. ‎

    Зазначається, що за 3 тижні існування БФ оброблено більше ніж 200 заявок, а допомога надана у розмірі більше ніж 2 млн грн.

    «‎Найбільше звертаються і потребують допомоги це Сумщина і Чернігівщина. Перші статті на що іде допомога — це ліки, лікування, одяг, продукти та кошти на відновлення житла»‎, — підсумувала Людмила Горова.

    Нагадаємо, що від початку війни компаніями групи «Агропросперіс» на потреби ЗСУ було передано 40 легкових та 63 вантажних автомобілів.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.