• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Об’єми українського експорту до ЄС можуть значно зрости
    Опубликовано: 2022-04-28 15:05:22

    Об’єм залізничних перевезень українського експорту до ЄС та на світові ринки через Європу може в скорім часу стрімко зрости. Про це повідомляє agrotrend.com, пише agronews.ua.

    Це стане можливим завдяки створенню спільного для України та Польщі логістичного підприємства, передбаченого Меморандумом про посилення співробітництва в залізничній сфері.

    Так 23 квітня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький підписали вищезгаданий Меморандум у Кракові.

    «Підписаний меморандум про посилення співробітництва в залізничній сфері між Україною та Польщею дозволить збільшити наші експортні потужності, зокрема й аграрної продукції. Зручні логістичні рішення для українського бізнесу дозволять швидко доставити необхідні товари в будь-яку точку світу. Це дуже важливо для стійкості нашої економіки», — наголосив Прем’єр-міністр України.

    Сторони також підкреслили важливість модернізації прикордонної інфраструктури. Зокрема, розвиток транспортних хабів та пунктів пропуску на кордоні.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.