• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вартість логістики яблучного експорту зросла у два рази
    Опубликовано: 2022-04-22 11:03:30

    Вартість логістики яблучного експорту зросла у два рази. Про це повідомив Володимир Гуржій, керівник компанії USPA Fruit, передає agrotimes.ua, пише agronews.ua.

    «Експорт через Румунію значно ускладнює роботу, оскільки цей канал логістики не був готовий до такого потоку вантажів. Морські лінії неохоче подають контейнери із Європи на територію України. Тільки релокація з Одеси до Констанци як порту відправки коштує експортерам холодних вантажів плюс $3−5 тис.», — розповідає керівник USPA Fruit.

    За словами Гуржія, світовий ринок морських перевезень відреагував на війну в Україні значним підвищенням ставок.

    «Таким чином, те, що коштувало до війни $4 тис., сьогодні коштує $8 тис. Одна з азіатських країн раніше коштувала близько $7−8 тис., сьогодні — $12−15 тис., і вартість логістики в цю країну просто не дає можливість здійснювати поставки — економіка не прораховується», — підсумував Володимир Гуржій.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.