• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на сою знизилися під тиском новин із Аргентини.
    Опубликовано: 2022-03-29 10:55:32

    Ф’ючерси на сою знизилися під тиском новин із Аргентини.

    Ф’ючерси на сою товарної біржі Чикаго впали в понеділок під тиском новин з Аргентини, яка розглядає можливість припинення реєстрації експорту соєвої олії і шроту, повідомляє oilworld.ru з посиланням на Рейтер.

    Базовий травневий ф’ючерсний контракт CBOT на сою подешевшав на 5-1/2 центи до $16,70-1/2 за бушель. Травнева ціна на соєвий шрот CBOT зросла на 7,20 дол. США до 484,30 дол. США за тонну, а вартість соєвої олії на CBOT у травні впала на 2,08 цента до 73,95 цента за фунт.

    Ф’ючерси на пшеницю в США знизилися в понеділок під тиском переговорів між Росією та Україною, хоча розгляд Росією призупинення експорту підтримав ринок, повідомили трейдери. Травневі контракти на м’яку червону озиму пшеницю товарної біржі Чикаго впали на 10-1/4 цента до $10,96-1/4 за бушель. Червона тверда пшениця озима KC з поставкою в травні додала 10-3/4 цента за ціною 11,00 доларів за бушель, а травневі ф’ючерси на яру пшеницю на MGEX не змінилися за ціною 10,70-1/4 долара за бушель.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.