• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Вінницькій області готуються до посівної
    Опубликовано: 2022-03-28 14:40:14

    У Вінницькій області готуються до посівної

    У Вінницькій області тривають приготування до проведення посівної кампанії 2022 р.

    Про це під час брифінгу 8 березня сказав начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, повідомила пресслужба ОДА.

    Зазначається, що уже прийнято рішення щодо розблокування видачі дизельного пального для посівної і руху транспорту з дизельним паливом та хімією для сільського господарства.

    «На сьогоднішній день ситуація у Вінниці спокійна. Бойових дій не ведеться. Хочу сказати, що, попри війну, Вінниччина завжди була аграрною областю, і нам дано завдання щодо забезпечення продовольчої потреби нашої країни. Закликаю всіх аграріїв готуватися до посівної. Сьогодні на центральному рівні було прийнято рішення щодо розблокування видачі дизельного пального для посівної, і рух транспорту з дизельним паливом та хімією для сільського господарства буде здійснюватися за окремою процедурою», – розповів С.Борзов.
    https://agropravda.com/
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.