• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • KSG Agro в умовах війни продовжує забезпечувати продовольчу безпеку України
    Опубликовано: 2022-03-02 13:10:05

    Свинокомплекс КSG Agro, сьогодні продовжує працювати, незважаючи на напад військ РФ на Україну, і тим самим забезпечує продовольчу безпеку країни.

    Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на «Економічну правду».

    Наразі компанія виконує заявки найбільших торгівельних мереж «Сільпо», Varus та інших споживачів. Попит суттєво підвищився, проте компанія відвантажує замовлені обсяги за максимумом можливостей.

    В КSG Agro працює комбікормовий завод, м’ясокомбінат, інші підприємства холдингу. Співробітники свинокомплексу та інших підприємств вийшли на робочі місця і сумлінно працюють. Охорона як свинокомплексу, так і всіх без виключення активів холдингу посилена.

    «Війська РФ, нехтуючи міжнародним правом та здоровим глуздом, здійснили акт агресії у відношенні України, посягнувши на її територіальну цілісність, життя десятків мільйонів громадян України. Ми, аграрії, добре розуміємо, що від нас теж залежить безпека країни – продовольча безпека. Тому і сьогодні, і завтра, і післязавтра ми будемо працювати задля забезпечення мешканців нашої країни продуктами харчування. В нас для цього достатньо резервів – і людський, і виробничих, і сировинних. Ми вдячні і нашим військовим, що боронять країну від агресора на кордонах, і нашим співробітникам, що сьогодні не піддалися паніці, а як справжні патріоти працюють на забезпечення продовольчої безпеки України», – зазначив голова ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.