• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В України молокопереробні заводи приймають молоко і запускають додаткові лінії
    Опубликовано: 2022-03-02 11:04:13

    Молокопереробні заводи, які можуть додатково приймати і переробляти сировину з тих регіонів, де тимчасово порушена логістика, приймають молоко й запускають додаткові лінії! Про це повідомляє Роман Лещенко, пише agronews.ua.

    Молоко, яке поки що неможливо поставити на заводи, господарства розподіляють у територіальних громадах, доставляють самостійно та через волонтерів для харчування соціально незахищених верств населення. Господарства адаптуються і не зупиняються!

    Мінагрополітики в умовах воєнного стану продовжує налагоджувати координацію та комунікацію між учасниками молочного ланцюжка, щоб забезпечити безперебійні поставки продовольства в усі регіони, які цього потребують.

    За наказом Міністерства інформаційну та консультаційну підтримку в налагоджені поставок молока на переробку надає Асоціація виробників молока. Усі господарства, у яких є потреба збуту молока-сировини, просимо звертатися за вказаними нижче номерами телефонів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.