• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Два найбільші фастфуди відкрилися для потреб війни
    Опубликовано: 2022-03-01 15:02:25

    Керівництво мережі ресторанів «Макдональдз Україна» вирішило надавати їжу з ресторанів на потреби українців під час воєнного стану, а KFC відкрило кухні для приготування їжі лікарням, воєнним і територіальній обороні. Про це повідомляє Українська правда, пише agronews.ua.

    «Наші ресторани закриті з міркувань безпеки, але ми надаємо місцевим радам їжу з ресторанів, де станом на зараз безпечно (наскільки це можливо) перебувати нашим працівникам. Представники місцевих влад забирають продукцію і розподіляють туди, де її потребують найбільше», – йдеться у повідомленні МакДональдз Україна.

    Зазначається, що «Мак» передає продукти, які не потребують приготування: булки, пончики, десерти, сир, молоко, воду, соки, помідори, скибки яблук, а також яйця, стакани, вилки, ложки, мішалки. KFC відкрила свої кухні для приготування їжі для воєнних госпіталей, лікарень, територіальної оборони, воєнних, ітд.

    «Ми звертаємось до ресторанного бізнесу, всієї України, також приєднатися, відкрити свої кухні, щоб готувати та доставляти їжу тим, хто зараз цього дуже потребує», – йдеться у повідомленні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.