• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поставки французької пшениці за межі ЄС досягли трирічного мінімуму
    Опубликовано: 2021-12-27 14:02:41

    Поставки французької м’якої пшениці за межі Європейського Союзу минулого місяця досягли найнижчого рівня за листопад з сезону 2018/19, оскільки поставки в Китай сповільнилися після жвавого жовтня, повідомляє ProAgro Group з посиланням на Reuters.

    Експорт м’якої пшениці в пункти призначення за межами блоку 27 країн склав 802 700 тонн в листопаді, п’ятому місяці сезону 2021/22, згідно з попередньою оцінкою, заснованою на даних Refinitiv.

    Алжир був найбільшим пунктом призначення французької м’якої пшениці за межами ЄС з початковою оцінкою в 256 700 тонн, за ним слідує Китай з 237 700 тоннами.

    Це менше, ніж 514 800 тонн м’якої пшениці, відвантажених для Китаю в жовтні, що стало найвищим місячним обсягом, відправленим в цю азіатську країну в 2021/22 році.

    У цьому сезоні трейдери уважно стежать за французькими поставками, враховуючи неповні дані по Франції в офіційних даних Європейського Союзу з експорту зерна через технічну проблему. Франція є найбільшим експортером зерна в ЄС.

    Відвантаження зерна в усіх напрямках з французьких портів минулого місяця, включаючи ячмінь, пивоварний ячмінь, кукурудзу, воскову кукурудзу, солод і тверду пшеницю, склали 1,36 млн тонн.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.