• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До Асоціації виробників молока приєдналось 13 нових господарств
    Опубликовано: 2021-12-23 15:04:07

    За останні 4 місяці до Асоціації виробників молока приєдналось 13 нових господарств, що спільно утримують 7 тисяч корів. Про це повідомляє прес-служба Асоціації виробників молока, пише agronews.ua.
    Так, до АВМ приєдналися:

    СП «Молочарське», Дніпропетровська область.
    ПОСП «Русь», Волинська область.
    ТОВ «Агрофірма „Агротіс“», Донецька область.
    ТОВ «Нова Нива», Донецька область.
    ТОВ «Вертокиївка», Житомирська область.
    ТОВ «Агроконтраст», Київська область.
    СТОВ «ОЛТО», Кіровоградська область.
    Агрохолдинг «Зоря», Рівненська область.
    ТОВ «Олишківецьке», Тернопільська область.
    СТОВ «Агроспілка», Черкаська область.
    СТОВ «Кліщинське», Черкаська область.
    ТОВ «Понори», Чернігівська область.
    ТОВ «Мена Авангард», Чернігівська область.

    «АВМ уже 12 років послідовно імпортує та сприяє впровадженню в Україні кращих світових технологій молочного скотарства, зокрема через унікальні сервіси: мережу центрів практичної ветеринарної допомоги для ферм (ЦВО), технологічний та управлінський супровід господарств; навчальні і тренінгові програми підвищення кваліфікації (Dairy Centre Kischenzi)», — підкреслюють в асоціації.

    Крім того, АВМ — це надійний інформаційно-аналітичний центр для господарств-учасників, що оперативно інформує про ринкові і цінові тенденції, надає консультативну допомогу у підготовці документів для участі у програмах державної підтримки тваринництва, забезпечує учасників фаховою юридичною та інформаційною допомогою у питаннях податкового, земельного, екологічного, ветеринарного, харчового тощо законодавства.

    «Ми єдина галузева асоціація, що відстоює інтереси промислових молочних господарств на рівні органів влади: постійний учасник робочих груп при Мінагрополітики, Мінекономіки, та Мінрегіону, круглих столів та робочих зустрічей в Аграрному, Податковому та інших профільних комітетах ВРУ, учасник Громадської Ради при Держпродспоживслужбі, амбасадор молочних господарств у діалозі із ДІАМ, ДП „АІРТ“ та іншими органами, від співпраці з якими залежить робота тваринницьких господарств», — додають у АВМ.

    Звернемо увагу, що АВМ — це унікальні навчальні і тренінгові програми для підвищення кваліфікації працівників молочних ферм усіх ланок. «Цьогоріч серед 43 об’єктів у галузі скотарства, яким нараховане держвідшкодування вартості будівництва і реконструкції, майже половина — учасники АВМ, які продовжують інвестувати у якісний розвиток та розбудову сучасної молочної галузі України.

    Сьогодні АВМ — це понад 150 підприємств з усіх регіонів України, які спільно утримують майже 80 тис. корів, виробляють вже третину молока „екстра-ґатунку“ і доводять: тільки разом можливо розвивати та трансформувати молочний сектор України», — підсумували в Асоціації виробників молока.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.