• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні збільшилась заробітна плата у сільському господарстві
    Опубликовано: 2021-11-26 08:24:24

    В Україні збільшилась заробітна плата у сільському господарстві

    У період із січня по вересень 2021 року середньомісячна заробітна плата штатних працівників у сільському господарстві України зросла на 18% порівняно з відповідним періодом попереднього року.

    За даними Державної служби статистики України, у вересні 2021 року розмір середньої заробітної плати штатних працівників у сільському господарстві становив 11 823 грн і порівняно з попереднім місяцем збільшився на 1,2%. У регіональному розрізі найвищий рівень заробітної плати спостерігався в Івано-Франківській, Тернопільській, Луганській, Львівській та Київській областях.

    Також, відбулося зростання середньомісячної зарплати штатних працівників у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів на 14,2% до відповідного періоду минулого року.

    Середня заробітна плата штатних працівників у виробництві харчових продуктів, напоїв, та тютюнових виробів за вересень 2021 року становила 12 561 грн, що на 1,4% більше ніж попереднього місяця. Найвищий рівень оплати праці спостерігався у м. Києві, Вінницькій, Миколаївській, Київській та Полтавській областях.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.