• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як захистити право власності на землю та протидіяти рейдерству
    Опубликовано: 2021-11-20 11:20:11

    Як захистити право власності на землю та протидіяти рейдерству

    Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО організувала чотири тренінги для представників малого та середнього аграрного бізнесу: «Земля: захист права власності та протидія рейдерству».

    Захід відбувся в рамках підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи.

    «Понад 300 учасників – представники агробізнесу з усієї України –стали учасниками заходу. Разом зі спікерами вони працювали над розширенням бази знань та навичок щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері та захисту прав власності на землю», – розповів виконавчий директор ВАГ Іван Слободяник.

    Учасники дізналися про: діяльність Громадської антирейдерської платформи; поняття рейдерства та його прояви; алгоритм дій щодо належної підготовки до укладення договорів купівлі-продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення; земельну реформу та ринок земель; доступ до публічних реєстрів та кадастрів; ефективні методи протидії аграрному рейдерству у публічній площині.

    Серед спікерів заходу були: Інна Бернацька, Віце-президент Нотаріальної палати України; Олександр Поліводський – адвокат, голова комітету з земельного, аграрного, довкілевого права Національна асоціація адвокатів України, Діана Коломійцева –керуючий партнер ЮК «БОССОМ ГРУП»; Геннадій Безклубов – експерт із користування публічними реєстрами та кадастрами; Іван Слободяник – виконавчий директор ВАГ, голова Всеукраїнського конгресу фермерів.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.