• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Контінентал» розширив свої елеваторні потужності
    Опубликовано: 2021-10-08 15:02:04

    «Контінентал Фармерз Груп» придбав елеваторний комплекс в місті Городенка Івано-Франківської області загальною потужністю одноразового зберігання 87,5 тис. тонн. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агрохолдингу.

    «Купівля елеватора в місті Городенка – це черговий крок на шляху розширення виробничих потужностей  , а також ще одна інвестиція в сільськогосподарську галузь, яка підтверджує наміри компанії довгостроково працювати і розвивати бізнес в Україні, – прокоментував генеральний директор холдингу  Георг фон Нолкен. – За останні два роки інвестиції в розвиток інфраструктури та оновлення технічного парку «Контінентал» вже становлять 72 млн. доларів, а цього року, крім придбання елеватора, ми запустили ще один інвестпроєкт – будівництво сучасного картоплесховища місткістю 16 тис. тонн у Львівській області, яке днями плануємо запустити в роботу».

    «Контінентал» уже володіє 4 елеваторами і 3 сушильно-зерновими комплексами загальною потужністю одноразового зберігання 420 тис. тонн у Тернопільській та Львівській областях. Придбаний компанією елеватор в Івано-Франківській області дасть «Контінентал» змогу одночасно зберігати більш ніж півмільйона тонн урожаю й оптимізувати логістику від поля до елеватора.

    «Контінентал Фармерз Груп» – сільськогосподарська компанія, яка обробляє 195 тис. га землі в 5 областях Західної України: Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській. Компанія спеціалізується на рослинництві: вирощує зернові, олійні та технічні культури, а також є одним з найбільших в Україні виробників картоплі.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.