• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Чернігівщині працює унікальна сироварня
    Опубликовано: 2021-09-24 18:03:52

    У селі Селянська Слобода Чернігівського району працює аутентична сироварня. Про це повідомляє cheline, пише agronews.ua.

    Підприємство засноване у 2017 році родиною переселенців із Грузії – Зази та Ірми Нодія. Вони виробляють великий асортимент продукції: тверді, м’які та копчені сири, рикота і солодкі десерти, масло вершкове, вершки. Крім традиційних у виробництві сирів, також впроваджують грузинські рецепти, через що їхній смак набуває особливої пікантності.

    За добу сироварня переробляє дві тонни сирого молока, 14 працівників забезпечують виробництво сирів та їх реалізацію.

    Приємно, що власники сироварні дбають про якість продукції та безпечні умови виробництва. Продукція виробляється тільки з натуральної сировини. На підприємстві впроваджено міжнародні системи безпечності продукції ХАССП.

    Продукція сироварні користується великим попитом у споживачів. У м. Чернігові відкрито 7 місць роздрібної торгівлі. Охоче купують продукцію заклади громадського харчування. Цього року продукція під торговельною маркою «Слобідська сироварня» була представлена на найбільшому в області ярмарково-виставкому заході «Фестиваль молока – 2021».

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.