• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво сиру зросло до десятирічного максимуму
    Опубликовано: 2021-08-11 13:05:13

    Виробництво свіжого неферментованого сиру, включно з кисломолочним, зросло з 76,5 тис. тонн у 2011 році до 81,4 тис. тонн у 2020 році –на 6,4%. Про це свідчать дані Державної служби статистики, пише agronews.ua.

    Протягом цього десятиріччя пік виробництва свіжого неферментованого сиру припав на 2013 рік – 83,7 тис. тонн.

    Держстат зауважує, що дані за 2020 рік наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

    Як повідомлялося, під ТМ «Ферма» запустили виробництво кисломолочного сиру.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.