Виробництво сиру зросло до десятирічного максимуму
11 авг, 13:05
Виробництво свіжого неферментованого сиру, включно з кисломолочним, зросло з 76,5 тис. тонн у 2011 році до 81,4 тис. тонн у 2020 році –на 6,4%. Про це свідчать дані Державної служби статистики, пише agronews.ua.
Протягом цього десятиріччя пік виробництва свіжого неферментованого сиру припав на 2013 рік – 83,7 тис. тонн.
Держстат зауважує, що дані за 2020 рік наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Як повідомлялося, під ТМ «Ферма» запустили виробництво кисломолочного сиру.
Инф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/328855.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM