• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині збудують перший кооперативний молокозавод
    Опубликовано: 2021-06-22 11:05:35

    На Львівщині незабаром стартує будівництво першого кооперативного молокозаводу в Україні. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, пише agronews.ua.

    У межах відзначення Дня фермера та з нагоди початку будівництва першого кооперативного молокозаводу в Україні 18 червня в селі Утішків відбудеться укладання першого бетону в основу будівлі заводу та листа-пам’ятки.

    Окрім того, в області триває процес трансформації особистих селянських господарств в сімейні фермерські господарства. Так, за два останні роки створено 35 сімейних фермерських господарства, більшість яких здійснюють діяльність в напрямі молочного скотарства.

    «Особливістю Львівської області є велика кількість сільського населення (978 тис. осіб), а відтак і особистих селянських господарств (близько 280 тис.). Саме особисті селянські господарства мають потенціал для створення СФГ. Саме розвиток фермерства дозволить розв’язати проблеми самозайнятості на селі», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.