• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У KSG Agro очікують врожай зернових на 10-15% більше торішнього
    Опубликовано: 2021-06-21 15:04:42

    Урожай зернових за підсумками 2021 року в Україні слід очікувати на 10-15% вище показників попереднього року. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на прес-службу агрохолдингу.

    «Урожай зернових-2021 в Україні можна прогнозувати на 10−15% вище торішніх показників. Якщо минулого року була посуха, і в південних областях це призвело до дуже низьких показників врожайності, то в нинішньому році вологи достатньо і на полях добрий урожай. Зараз ми в першу чергу говоримо по озимих культурам, хоча й по ярих я не бачу проблем», – зазначив голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

    За його словами, можливе зміщення за строками, і прибиратимуть соняшник не у вересні, а у жовтні. Але це не вплине на результати жнив.

    «Ми, наприклад, прогнозуємо, що в нашому агрохолдингу це буде один з найкращих врожаїв за останні роки. Цього року в середньому по Україні слід очікувати зростання врожаю на 10−15% в порівнянні з 2020 роком. Значний обсяг врожаю очікується по всій країні, навіть в традиційно посушливих регіонах, і у цьому сенсі ситуація досить оптимістична», — підсумував Сергій Касьянов.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.