• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, яку частину курки небезпечно готувати
    Опубликовано: 2021-06-17 10:07:28

    Шеф-кухар Сергій Синіцин розповів, що курка є дуже корисним продуктом, проте далеко не всі частини цієї домашньої птиці можна вживати. Про це повідомляє Replyua.net, пише agronews.ua.

    Найнебезпечнішою частиною курки Синіцин назвав її внутрішні органи і порадив не використовувати їх для приготування страв. За словами кухаря, в організм курки дуже часто потрапляють різні паразити. Крім того, недобросовісні фермери годують худобу різними хімікатами, і нескладно здогадатися, що саме у внутрішніх органах домашньої птиці скупчуються небезпечні речовини. «Якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають якимись хімікатами, в першу чергу страждають внутрішні органи. Як правило це тельбухи, вони найнебезпечніші. А найбезпечнішим буде біле м’ясо грудки », – розповів фахівець.

    Також він попередив про те, що курка є рознощиком сальмонельозу, тому необхідно уникати близьких контактів з нею. Шеф-кухар нагадав, що недавно в Сполучених Штатах офіційно ввели заборону на близькі контакти з домашньою птицею, оскільки були зафіксовані спалахи сальмонельозу.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.