Стало відомо, яку частину курки небезпечно готувати

17 июн, 10:07

Шеф-кухар Сергій Синіцин розповів, що курка є дуже корисним продуктом, проте далеко не всі частини цієї домашньої птиці можна вживати. Про це повідомляє Replyua.net, пише agronews.ua.

Найнебезпечнішою частиною курки Синіцин назвав її внутрішні органи і порадив не використовувати їх для приготування страв. За словами кухаря, в організм курки дуже часто потрапляють різні паразити. Крім того, недобросовісні фермери годують худобу різними хімікатами, і нескладно здогадатися, що саме у внутрішніх органах домашньої птиці скупчуються небезпечні речовини. «Якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають якимись хімікатами, в першу чергу страждають внутрішні органи. Як правило це тельбухи, вони найнебезпечніші. А найбезпечнішим буде біле м’ясо грудки », – розповів фахівець.

Також він попередив про те, що курка є рознощиком сальмонельозу, тому необхідно уникати близьких контактів з нею. Шеф-кухар нагадав, що недавно в Сполучених Штатах офіційно ввели заборону на близькі контакти з домашньою птицею, оскільки були зафіксовані спалахи сальмонельозу.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/328141.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM