• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий виробник завойовує ринок ягід
    Опубликовано: 2021-06-01 16:03:58

    Починаючи з червня наступного року і до листопада полиці основних мереж супермаркетів і роздрібних магазинів будуть наповнені полуницею, малиною, ожиною та червоною смородиною нової марки muMU®, що належить El Pinar, яка з кінця 1990-х років розвиває цей напрямок бізнесу, будучи піонером у виробництві ягід влітку на полях Сеговії (Іспанія). Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

    El Pinar розпочав свою діяльність як виробник фруктів, завдяки своїм знанням як виробник рослин та адаптації полів Сеговії до методів вирощування в Центральній Європі та на півдні Франції.

    В даний час літнє виробництво триває з червня по листопад і знаходиться в Сеговії, на 100% під гідропонним вирощуванням, та з найкращим сортовим вибором, доповнюючи його решту року фруктами з власних ферм у Португалії (Алентежу). «Ми відбираємо найкращі сорти, ті, що адаптуються до нашого клімату та земель, і застосовуємо найінноваційніші технології вирощування», – говорить Джиммі Естебан, комерційний менеджер.

    На додаток до традиційних каналів (оптові / роздрібні та супермаркети), маркетинг фруктів muMU® також відбуватиметься в Інтернеті через веб-сайт mumuberries.com.

    Стале виробництво
    Під торговою маркою muMU® ми можемо знайти фрукти, вирощені за стійкими методами виробництва, з повагою до навколишнього середовища, де застосовуються технології біологічного контролю, мінімізуючи використання хімічних речовин. “Ми чітко прагнемо поважати навколишнє середовище, а також тому, що клієнти просять цього», – пояснює Джиммі Естебан.

    Вся продукція фруктів сертифікована відповідно до Global Gap and Grasp, а також IFS на складах.

    Разом з muMU®, під яким він продаватиме 70% свого літнього виробництва ягід, El Pinar продовжує свою діяльність завдяки своїй лінії органічного виробництва фруктів під брендом Be Organic (30% виробництва полуниці, малини, ожини та чорниці).

    Про El Pinar
    El Pinar – це сімейний бізнес, який понад 40 років займається виробництвом рослин та фруктів у ягідному секторі, а виробничі поля знаходяться в Іспанії, Португалії та Румунії. Ми маємо глобальну мережу дистрибуції рослин і постачаємо виняткові фрукти споживачам по всій Європі.

    El Pinar, крім того, що є розмножувачем рослин, є і головним виробником ягід влітку в Іспанії, виробництво якого розпочинається в травні і триває до листопада, а його основні клієнти знаходяться на дистрибуційному та оптовому ринках.

    У рамках цього напряму бізнесу вони мають сорти, адаптовані до їх виробничих площ, розташовані в Сеговії та Алентежу (Португалія), де вирощують полуницю, малину, ожину, чорницю та червону смородину, завжди використовуючи стійкі технології виробництва.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.