• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні один із регіонів став лідером зі сплати земельного податку
    Опубликовано: 2021-05-18 15:04:55

    За І квартал 2021 року Рівненщина отримала лідируючі позиції в країні по сплаті земельного податку. Про це повідомляє пресслужба Департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА, пише agronews.ua.

    «На Рівненщині ведеться постійна робота над втіленням ініціатив щодо ефективного використання землі», — розповідає Ігор Тимошенко, заступник голови Рівненської ОДА.

    Так, у другій половині 2020 року в області було проведено аудит земель сільськогосподарського призначення на площі понад 750 тис. га. У результаті — сільгосппідприємства області збільшили кількість облікованих посівних площ на 28 тис. га.

    «Це також дозволило збільшити податкові надходження до бюджетів територіальних громад. Зокрема за І квартал 2021 року Рівненщина отримала лідируючі позиції в країні по сплаті земельного податку та податку з доходів фізичних осіб», — додав Тимошенко.

    За його словами, ще одним із важливих питань, над яким працюють у департаменті — відновлення меліоративних систем.

    «Це особливо актуально для територіальних громад Полісся. Введення нових меліорованих земель дає позитивні результати, адже за кілька десятків останніх років сільське господарство на цих територіях занепадало», — підсумував заступник голови Рівненської ОДА.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.