• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Астарта» завершила посів цукрового буряку
    Опубликовано: 2021-05-08 14:09:25

    Агрохолдинг «Астарта» завершив сівбу цукрового буряку, зайнявши цією культурою 33,5 тис. га, що становить 15,6 % у структурі його цьогорічних посівних площ. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

    Старт цьогорічної посівної кампанії у порівнянні з минулими роками був зміщений на кілька тижнів, адже весна відзначалася низькими температурами, затяжними заморозками і частими дощами практично по всій території України. Втім, агрохолдинг виконує весь комплекс посівних робіт в оптимальні терміни.

    «Хоч терміни сівби і зміщені, але є й переваги. Зазвичай у квітні ми вже втрачаємо вологу. Цього ж року ми продовжуємо її накопичувати і вологозабезпеченість набагато краща проти минулого року. Розриву між півднем та північчю немає, бо вся територія України відстає від багаторічних температурних значень. Особливістю цьогорічних жнив стануть паралельні збиральні кампанії сої, соняшника та кукурудзи», – зазначив директор департаменту сільськогосподарського виробництва «Астарти» Вадим Скрипник.

    Зазначається, що інновації  – невід’ємна частина діяльності «Астарти», і посівна кампанія – період їх активного застосування та впровадження. Так, впроваджується диференційований підхід в агровиробництві. Це один з найважливіших елементів точного землеробства. Він передбачає раціональне використання добрив, засобів захисту рослин та насіння за рахунок індивідуального підходу по їх внесенню на кожне поле.

    Наразі в агрохолдингу продовжується сівба кукурудзи, сої та органічних культур.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.