• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні ініціюють продовження строків на імпорт спирту до 1 січня 2034 року
    Опубликовано: 2021-01-28 17:08:10

    За результатом засідання робочої групи з розробки пропозицій щодо поетапної приватизації спиртової галузі направлено звернення до Прем’єр-міністра України, Дениса Шмигаля з пропозицією розглянути питання щодо продовження строків на імпорт спирту до 1 січня 2034 року. Про це на сторінці у Facebook повідомив ініціатор звернення, народний депутат Андрій Богданець, пише agronews.ua.

    Він зазначив, що на даний час його можуть здійснювати лише уповноважені Кабінетом Міністрів України державні підприємства до 1 січня 2024 року.

    «Проте, даній галузі необхідний більш тривалий час для налагодження та модернізації виробництва з метою встановлення конкурентного ринку спирту. В іншому випадку буде негативний вплив на вітчизняного товаровиробника, який не може конкурувати з іноземною продукцією по собівартості», — написав Андрій Богданець.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.