• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український пасічник став переможцем міжнародного конкурсу меду в Лондоні
    Опубликовано: 2020-12-23 18:08:17

    Цього року мед «Запашні луки Козачки» став першим українським учасником престижної Міжнародної виставки меду London Honey Awards, на якій завоював срібну медаль за чудову якість. Про це повідомляє пресслужба «Бджолина садиба», пише agronews.ua.

    Микола Андонієв, засновник і власник пасіки «Бджолина садиба», має досвід бджільництва понад 10 років. Його пасіка стаціонарна, містить до 20 вуликів, бджоли української степової породи.

    У 2019 р. мед із його пасіки був визнаний кращим і гідно представляв Україну на конкурсі World Beekeeping Awards 2019 у Монреалі. А у 2020 р. вирішив взяти участь у Міжнародній виставці меду London Honey Awards.

    «Чому я вирішив взяти участь в конкурсі? Можна сказати, що мета в мене була патріотична. Україна постійно заявляє про себе, як про медову державу. Ми займаємо п’яте місце у світі з експорту меду, а на світових конкурсах себе не представляємо й не беремо в них участь», — заявив Микола Андонієв.

    Він зазначив, що найважче та найдорожче було відправити мед на конкурс до Лондону, адже жодна поштова компанія, крім DHL Express, не брала мед для пересилання, пояснюючи свою відмову тим, що цього року Великобританія заборонила ввезення меду з-за кордону.

    «Шлях участі був довгим, але воно було того варте. Узагалі ця перемога стала можливою тільки завдяки спільній роботі нашої команди. Запрошую всіх пасічників, незалежно від того чи є ви новачком в бджільництві або потужним, успішним брендом, взяти участь у конкурсі London Honey Awards 2021 і зробити все, щоб ми могли пишатися справжнім українським медом», — підсумував пасічник.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.