• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український маргарин імпортують 50 країн світу
    Опубликовано: 2020-12-04 16:02:03

    Українська маргаринова продукція експортується майже у 50 країн, при цьому збільшується пайова участь країн ЄС і азіатсько-африканських країн. Виробництво маргаринової продукції в Україні, після спаду в період 2010-2016 рр., останні чотири роки демонструє поетапне відновлення показників. Про це повідомляють аналітики УкрАгроКонсалт, пише agronews.ua.

    Галузь адаптувалася і переорієнтувалася після провалу показників в 2015 і 2016 році, відзначають аналітики УкрАгроКонсалт. У 2019 році вироблено максимум за останні п’ять років – 242,5 тис. тонн. У 2020 році очікується деяке скорочення.

    Структура виробництва маргаринової продукції продовжує зміщуватися в бік спецжіров. Якщо в 2019 році співвідношення маргаринів і спецжіров було 57:43, то в 2020 році очікується 54:46, відповідно.

    Попит внутрішнього ринку на маргаринову продукцію задоволено в повному обсязі, товарна позиція залишається експортно-орієнтованою. В даний час українська продукція експортується майже у 50 країн, при цьому збільшується пайову участь країн ЄС і азіатсько-африканських країн.

    Карантинні обмеження вносять значні зміни в структуру споживання харчових продуктів, відповідно, подальші тенденції в даному сегменті багато в чому будуть залежати від розвитку ситуації в майбутньому, при тому, що потенціал відновлення галузі існує, йдеться у повідомленні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.