• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • A.G.R. Group продовжує оновлювати парк сільгосптехніки
    Опубликовано: 2020-12-03 11:03:36

    A.G.R. Group для підвищення продуктивності і ефективності роботи продовжує інвестувати в оновлення парку техніки. Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію агрохолдингу.

    Наступного сезону парк техніки компанії поповнять нові сільгоспмашини:

    обприскувач John Deere R 4038;
    два трактори John Deere 8R 340;
    три сівалки точного висіву KINZE 3605;
    вісім дискових борон Case IH True-Tandem 335 VT.

    Попри складний сезон агрохолдинг інвестує в покупку нової техніки $2,3 млн. За результатами проведеного тендеру на закупівлю техніки, переможцем і постачальником 2 тракторів John Deer 8R 340 і одного обприскувача став офіційний дилер John Deer, компанія Агрістар, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    "Вся нова техніка надійде на початку наступного року і буде готова до роботи в новому сезоні. Ми давно прийняли рішення купувати власну техніку, це дозволяє нам оперативно підлаштовуватися під мінливі погодні умови", - розповів голова правління A.G.R. Group Ігор Шестопалов.

    Минулої весни аграрний холдинг закупив 9 тракторів John Deere R8345, 1 сівалку Kinze 3600 ASD Interplant з електродвигунами, 3 дискових борони Case IH True-Tandem 335 VT і багато іншої техніки.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.