• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Херсонщині відновлюють завод з переробки овочів і фруктів
    Опубликовано: 2020-11-26 15:04:02

    В Олешківському районі на Херсонщині відновлять завод з переробки овочів і фруктів біля села Козачі Лагері. Руїни викупила київська фірма, яка вже має завод з виробництва яблучного концентрату у Київській області.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на "Новий день".

    На підприємстві уже відремонтували будівлі цехів та енергетичне "серце" виробництва, частково закупили обладнання. Готуються розливати питну воду з додаванням натуральних соків, виготовляти сиропи тощо. Та заздалегідь готуються використовувати для цього також імпортні банани, апельсини, інші "ходові" фрукти.

    Через українські економічні реалії налагодити стабільні поставки вітчизняної сировини задовільної якості часом складніше і дорожче, ніж привезти її з-за кордону. І все ж у сезон обіцяють переробляти саме місцеву сировину і задіяти на цьому не менше сотні працівників. А відтак, робочих місць у навколишніх селах побільшає.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.