• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МХП Косюка збільшив експорт курятини
    Опубликовано: 2020-10-23 11:04:33

    МХП Юрія Косюка за рік наростив експорт курятини на 37%. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

    Так, у ІІІ кварталі цьогоріч МХП експортував 108 тис. тонн курятини, тоді як рік тому – 79,1 тис. тонн. Таким чином, за рік експорт курятини зріс на 37%.

    "Завдяки зростанню продажів здебільшого до країн Близького Сходу, а також Африки та СНД", - пояснили у МХП.

    Водночас, обсяги продажу курятини третім особам за рік зросли на 18%, до 195,1 тис. тонн.

    "Незважаючи на неспокійні часи, МХП продовжив слідувати стратегії як географічної диверсифікації, так і оптимізації продуктового міксу, розвиваючи партнерство у країнах Близького Сходу, СНД, ЄС та Африки. Загальний експорт курятини за 9 місяців 2020 року становив 53%, як і за 9 місяців 2019 року, від загального обсягу продажу курятини", - прокоментували у МХП.

    Довідка УНН: МХП є провідним виробником курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). МХП контролює усі етапи виробництва м'яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, розподілу і продажу м'яса птиці (у тому числі через франчайзингові точки МХП).

    МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.

    Нагадаємо, "Наша Ряба" залишається єдиною курятиною в Україні, яка пройшла незалежний тест на відсутність антибіотиків.

    Ірина Макаренко

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.