• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страхові компанії зможуть страхувати ризики аграріїв з травня 2021 року
    Опубликовано: 2020-09-13 10:04:18

    Майбутні форс-мажори, подібні до того, який трапився цього року з неврожаєм через посуху,надалі має покривати агрострахування.

    Про це в інтерв’ю Аgroportal.com заявив заступник міністра з розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький , передає "ПроАгро Груп".

    "Для старту програми ми маємо 15 страхових компаній. Вони пропонують свої продукти, а фермер обирає найкращі на його думку, оплачує та отримує до 50% компенсації вартості від держави. Якщо трапляється форс-мажор - компенсацію проводить страхова компанія", - пояснив Висоцький

    За його словами, у вересні у Раду буде внесений відповідний законопроєкт.

    "Якщо у листопаді його приймуть, то в травні наступного року страхові компанії будуть пропонувати страхові продукти. Ми плануємо зразу прописувати компенсацію з січня. До пів року займе період впровадження і запуску програми підтримки страхування", - зазначив заступник міністра.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.