• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лайфхак для аграріїв: як збільшити продуктивність сівалки за короткий термін?
    Опубликовано: 2020-09-05 09:20:55

    Експерт в галузі інноваційних інженерних рішень компанія «АГ Простір» розкриває питання модернізації сівалок на раз-два-три – без зайвої лірики, яку зазвичай нав’язують деякі компанії.

    Насправді, все не так складно, як здається. Щоб підвищити продуктивність посівного агрегату та одночасно покращити якість посіву, - потрібно вирішити це за допомогою оптимізації витрат на дообладнання вже існуючої техніки.

     

    Що мається на увазі?

    Сіяти чим? Сіяти як? Їхати куди?

    Отже, Ваш основний ресурс – сівалка (з зірочками, ланцюгами, валами і т. і.), а Ваші агрономи з механізаторами щороку шукають рецепт її ідеальних налаштувань.

    Повсякчас використовується диференційне внесення, посекційне відключення, систему контролю висіву та компенсацію на поворотах. Позбавте себе від проблем! Необхідна абсолютна заміна механічному посіву. І у Вас є можливість домогтися найвищої точності висіву просапних, не купуючи нової сівалки. Ми оновлюємо сівалки John Deere, Kinze, Elvorti, Ремсинтез, Great Plains, Challenger,


    Massey Ferguson, Maschio Gaspardo, Monosem електромоторами американської ТМ Graham для точного висіву. Система Graham – унікальна безпровідна система управління висівом, притискним зусиллям, внесенням добрив.

    Контроль норми висіву та індивідуальне відключення рядків здійснюється за допомогою індивідуальних електромоторів, що встановлюються на будь-яку сівалку та будь-який висівний апарат і заміняють собою всю висівну трансмісію сівалки.


    Система управління висівом Graham COMMAND PRO має додаткові модулі Graham LIQUID для внесення рідких добрив, Graham GRANULAR для контролю внесення гранульованих добрив та Graham FORCE для контролю глибини посіву завдяки притискному зусиллю.

    Це суттєво вирівнює схожість та безпосередньо впливає на збільшення врожайності вирощуваних культур.

    Не упустіть можливість отримати інноваційні рішення, які в рази підвищать Вашу врожайність та зекономлять дорогий посівний матеріал. Обладнання Graham окупається в перший сезон, а в наступні – приносить тільки прибутки!

    Точні дані для безпомилкових рішень

    Так-так – якісний врожай вимагає точності. А Ви вмієте використовувати потенціал контролю посівного матеріалу і добрив з максимальною вигодою і без похибок?


    В сільському господарстві РТК станції використовуються для того, щоб забезпечити високу точність для всього циклу робіт, починаючи з підготовки ґрунту та закінчуючи збиранням врожаю. Особливо істотним є застосування в господарствах, що спеціалізуються на вирощуванні просапних культур, де вимагається найбільша точність при посіві, обприскуванні, живленні та збиранні. Незамінна в господарствах, що вирощують овочеві культури для проведення міжрядної прополки, а також для господарств зі складним рельєфом.

    Основні переваги:

    Точність – при використанні РТК станції Ви отримаєте точність до 2,5 см та зменшення перекриттів на усіх проходах машин;
    Повторюваність - гарантована повторюваність з року в рік (збереження точки координат траєкторії руху техніки);
    Економія – витрати на паливо знижуються, при цьому істотно підвищується ефективність роботи;
    Компанія «АГ простір» пропонує впровадження РТК-технологій за надзвичайно доступною ціною. Встановивши універсальну базову станцію TERSUS GeoBee у Вашому господарстві, Ви зможете весь сезон працювати в полі з мінімальними похибками між проходами.

    TERSUS GeoBee відкриває користувачам можливість передавати поправки в реальному часі через Інтернет простим та зручним способом (використовуючи SIM-карту або кабель Ethernet без статичної IP-адреси).

    Від знань – до контролю

    Ви на власному досвіді знаєте, що при обробці ґрунту, посіві або підживленні наявні пропуски та перекриття. А якщо скласти ці «недо» та «переоброблені» площі, то вилізе немала копійка перевитрат на пальне, посівмат, добрива і ЗЗР.

     

    Модернізація техніки системами автоматичного керування Trimble EZ-Pilot та Trimble Autopilot забезпечують високу точність підрулювання (в режимі RTK), швидкий вихід на лінію, високу точність керування машиною в режимі «вільні руки». Автопілоти утримуватимуть агрегати на лінії для досягнення максимальної точності виконання сільгоспоперацій, покращать якість роботи без втоми, а Ви отримаєте: значну економію на пальному, посівматі, добривах і ЗЗР; високу точність та продуктивність та доступною ціною за гарантованою економією.


    Користь від використання комплексу таких «лайфхаків» - це економія на відмові від придбання нової дорогої техніки – як мінімум в 3 рази дешевше, заощадження на посівматі (від 5%), підвищення ефективності та точності висіву – до 25%. А гарантія збільшення врожайності – очевидна!

    http://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.