• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо, як зниження цін на українську кукурудзу вплинуло на експорт
    Опубликовано: 2020-05-11 10:03:31

    Зниження експортних цін на українську кукурудзу з 180 до 168-170 $/т FOB для травневих поставок майже зупинило експорт. Виробники не бажають продавати кукурудзу нижче 5200-5300 грн/т або 162-166 $/т в порту, які трейдери пропонують для виконання укладених угод. Повідомляють аналітики електронної зернової біржи graintrade, пише agronews.ua.

    Україна за тиждень експортувала 906 тис тонн кукурудзи, а загалом в сезоні – 26,4 млн тонн, що на 8% перевищує відповідний показник минулого року. Темпи експорту поступово знижуються на тлі падіння цін, що може завадити експортувати прогнозовані 31 млн тонн, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Падіння експортних цін призведе до зниження цін закупівлі в порту до 159-160 $/т або 5000-5150 грн/т. Переробники по мірі накопичення запасів також поступово опускають ціни слідом за експортними.

    Нагадаємо, ціни на українську пшеницю падають через сповільнення закупок трейдерами. Також закупівельна ціна на гречку по регіонам України відрізняється у рази.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.