• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МЗС домовлятиметься з азійськими колегами щодо підтримки українських експортерів
    Опубликовано: 2020-03-31 10:06:21

    Міністерство закордонних справ України цього тижня домовлятиметься з колегам з азійських країн не лише про засоби індивідуального захисту під час пандемії коронавірусу, а й про підтримку торгівлі та товарів з України. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу, передає кореспондент УНН.

    “Цей тиждень у нас в МЗС буде тижнем Азії. Ми будемо активно працювати саме з азійськими країнами. Я буду мати телефонні розмови з іноземними колегами. Ми будемо говорити з нашими азійськими партнерами не лише про закупівлю в них чи постачання необхідних товарів для боротьби з коронавірусом, ми будемо також говорити з ними про підтримку торгівлі, підтримку експортерів наших українських, які експортують в ті частини світу”, — повідомив Кулеба.

    Він зазначив, що надзвичайно важливо, щоб в умовах кризи, спричиненої пандемією, в Україні не забували про економіку, про бізнес, який зараз потребує підтримки, і МЗС, у межах своїх повноважень, надаватиме експортерам можливу допомогу для того, щоб вони не втрачали своїх позицій на ринках, а навіть примножували їх попри кризу, що розгортається.

    Міністр підкреслив, що після азійського напрямку займатимуться й іншими ринками.

    Нагадаємо, що Україна і Туреччина домовились про співпрацю під час пандемії коронавірусу.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.