• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для експорту яблук садівнику потрібно щонайменше 50 га саду
    Опубликовано: 2020-01-31 16:08:32

    Як заявила президентка академії органічного садівництва Ecogarden Валентина Лановенко, коли йдеться про співпрацю з торговельними мережами чи експорт, то мінімальна площа саду має складати 20 га, а краще - 50-100 га.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на agroportal.ua.

    Також, за її словами, обов'язкова наявність сучасного сховища з регульованим газовим середовищем, сортувальної та пакувальної лінії. Дозволити собі це може дійсно велике господарство, яке має 50 га і більше. Дрібніші виробники без кооперації не зможуть вийти на якийсь ринок і пропонувати затребувану продукцію необхідної якості.

    "Оскільки Україна зараз переорієнтовується у експорті яблук на ринок ЄС та Близький Схід, то постало питання сортооновлення. Нові сади закладаються щороку. Питання лише в тому, щоб мати достатню кількість садивного матеріалу", - каже президентка Ecogarden.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.