• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна до кінця року не зможе домовитися про експорт свинини до Китаю
    Опубликовано: 2019-11-16 15:05:28

    Україна не зможе домовитися про експорт свинини до Китаю до кінця 2019 року через труднощі з підписанням ветеринарного сертифіката.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу УНІАН, про це розповів торговельний представник України - заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

    "Це складно з точки зору епідеміологічних і процедурних питань. Я не думаю, що до кінця поточного року ми зможемо завершити це все, хоча ведемо активну роботу за всіма групами товарів, експорт яких до Китаю залежить від обопільного підписання сертифікатів", - сказав він.

    Також Качка повідомив, що 26-27 листопада українська делегація буде в Пекіні, де сподівається підписати кілька угод про експорт агропродукції в Китай.

    "У нас є велика програма відкриття поставок товарів, що вимагають взаємного визнання сертифікатів, і на рослинну, і на тваринницьку продукцію", - сказав він.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.