• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ за січень-жовтень експортувала 2,34 млн тонн зерна
    Опубликовано: 2019-11-16 14:04:49

    Державна продовольчо-зернова корпорація України за січень-жовтень 2019 року експортувала 2,34 млн тонн зерна та реалізувала 160,04 тис. тонн борошна і висівок.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, на адресу головного партнера Китайської національної корпорації ССЕС ДПЗКУ відвантажила 751,2 тис. тонн зернових.

    Без змін кукурудза займає перше місце в товарній структурі експорту зернових ДПЗКУ, зберігається істотне збільшення її частки в загальному обсязі експорту держкорпорації, яка досягла 67%.

    Основними покупцями ДПЗКУ були Австрія, Франція, Португалія, Нідерланди, Італія, Єгипет, Алжир, Туніс, Бангладеш, Китай та Венесуела. Поставки на треті країни відбуваються через корпорацію ССЕС, генерального партнера ДПЗКУ.

    Як повідомлялось раніше, такого результату ДПЗКУ досягла шляхом розширення ринків збуту, зокрема виходу в роздрібні торгівельні мережі, та розширенню асортименту готової продукції.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.