• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У жовтні заводи ViOil переробили 92 тис. тонн насіння соняшнику
    Опубликовано: 2019-11-16 13:04:00

    У жовтні підприємства компанії ViOil переробили понад 92 тис. тонн насіння соняшнику.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, з цього обсягу приблизно 55 тис. тонн припало на високоолеїновий соняшник, бо високоолеїнова соняшникова олія користується високим попитом на світовому ринку.

    "Наші підприємства стабільно нарощують потужності переробки олійних культур і збільшують обсяги виробництва. Серйозною проблемою для переробників залишається логістика. Сформовані потяги з цистернами рослинної олії призначенням Чорноморськ-порт-експорт довго простоюють на проміжних залізничних станціях в напрямку Одеси. З цієї причини різко зменшується обіг вагонів-цистерн. В результаті олійноекстракційні підприємства змушені знижувати обсяги добової переробки насіння, оскільки у них відсутні вільні ємності для зберігання олії", - зауважив голова правління Вінницького олійножирового комбінату Дмитро Чаленко.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.