• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обмеження на продаж землі іноземцям не створить проблем з МВФ - Милованов
    Опубликовано: 2019-10-23 12:04:10

    Обмеження на продаж землі іноземцями, передбачене в одному з альтернативних законопроектів, не вплине на співпрацю з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком чи іншими партнерами. Про це під час брифінгу у вівторок заявив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов, передає кореспондент УНН.

    "Є багато альтернативних законопроектів, але один з них дає обмеження для юридичних осіб з іноземними бенефіціарами, це означає власник є іноземець, до 2024 року вони не можуть купувати землю… Як ставляться до цього обмеження? Я думаю, воно не створить нам ніякої проблеми з точки зору сприйняття України, ділового клімату чи навіть з точки зору МВФ, Світового банку чи інших. Вони вважають, що це – наша суверенна справа, як запускати ринок землі", - сказав Милованов.

    З його слів, важливо, щоб в цьому процесі не вийшло так, щоб "одним – все, іншим – нічого".

    Як повідомляв УНН, зі слів Милованова, міжнародні партнери очікують, щоб ринок землі в Україні був детінізований.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.