• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Захід Агропром обладнав новий елеватор зерносушаркою Brice-Baker
    Опубликовано: 2019-10-12 12:04:13

    Компанія "Захід Агропром" облаштувала на своєму новому елеваторі у Костополі Рівненської області зерносушаркою Brice-Baker.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії КMZ Industries, яка займалась встановленням обладнання, продуктивність сушарки становить 65 тонн/година по кукурудзі при знятті вологи з 24% до 14%.

    Зерносушарка працює на газу, оснащена високоефективною системою аспірації та розрахована на роботу з різноманітними культурами.

    Це вже третя зерносушарка, якою KMZ Industries оснащує елеватори "Захід Агропром" (компанія працює на території 22 сільських рад трьох районів).

    Першу Brice-Baker SCN-16/48 компанія придбала ще в 2014 році для зерносховища в місті Малинськ. А в 2019 році - додала до неї ще одну, аналогічну зерносушарку, яку включила в єдину технологічну лінію елеватора.

    Нагадаємо, що "Захід Агропром" відкрив на Рівненщині елеватор потужністю 30 тис. тонн минулого тижня.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.