• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оновлено вимоги для ввезення молока й молочних продуктів з України до Молдови
    Опубликовано: 2019-05-06 17:04:46

    Уряд Молдови прийняв Постанову від 07.03.2019 № 218 "Про затвердження вимог до молока і молочних продуктів" (текст російською додається), якою вносяться зміни до імпортних вимог для ввезення молока й молочних продуктів до Республіки Молдова.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, текст документу опубліковано в офіційному виданні Республіки Молдова "Monitorul Oficial".

    Згадана постанова набуває чинності через 6 місяців з дати публікації з одночасною втратою чинності Технічного регламенту "Молоко і молочні продукти" від 2010 року.

    Усі зацікавлені суб'єкти господарювання повинні ознайомитися з інформацією щодо змін у законодавстві Республіки Молдова в частині вимог до продукції, що підпадає під затверджені вимоги, для експорту до Республіки Молдова.

    Детально ознайомитися з вимогами можна на офіційному сайті Держпродспоживслужби в рубриці "Міжнародне співробітництво".

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.