• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пиво Grimbergen отримало 4 нагороди на престижних міжнародних конкурсах
    Опубликовано: 2019-04-15 18:54:18

    Бельгійське абатське пиво Grimbergen Blanche отримало бронзову відзнаку в категорії «Елі міцністю від 5,5% до 6,9%» на відомому конкурсі International Brewing&Cider Awards 2019. Також цього року лінійка елів Grimbergen здобула ще три нагороди в міжнародному конкурсі World Beer Awards France: Grimbergen Blonde отримало золоту відзнаку, Grimbergen Double-Ambrée та Grimbergen Blanche -срібні відзнаки конкурсу.

    International Brewing&Cider Awards – міжнародний конкурс пиво- та сидроваріння, заснований у 1886 році, що постійно трансформується, відображаючи постійні зміни пивної та сидрової промисловості. Мета конкурсу – відзначити інноваційний підхід, увагу до деталей в пивоварінні і напружений  процес роботи  найкращих виробників пива та сидру. Медаль International Brewing&Cider Awards вважається однією з найпрестижніших нагород у цій галузі. Церемонія нагородження переможців  відбудеться 1 травня 2019 року в Лондоні.

    Конкурс зібрав заявки від понад 200 пивоварень та виробників сидру із 50 країн світу. За перемогу в різних категоріях змагалося 1000 сортів пива та сидрів, а оцінку здійснювало 50 визнаних міжнародною спільнотою експертів пиво- та сидроваріння.

    Класичне біле пиво Grimbergen Blanche було відзначене за витончений аромат спецій та бергамоту, а також м’який смак і кремову піну.

    Grimbergen — бельгійське абатське пиво, яке вариться з дозволу та під наглядом ченців Абатства. Вперше це пиво було зварене 1128 року в Монастирі Святого Норберта в містечку Грімберген, Бельгія. Упродовж своєї багатовікової історії Абатство Грімберген багато разів повністю згорало внаслідок пожеж, а потім відновлювалося. Так на етикетці пива з'явився птах фенікс і девіз «Ardet nec consumitur» — «Спалений, але не знищений». Згодом зображення птаха з'явилося й на фірмових келихах.

    Треба зазначити, що всі сорти пива Grimbergen досі варяться відповідно до оригінальних рецептів Абатства.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.