• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агропродсервіс тестує другу чергу заводу з виробництва кормів
    Опубликовано: 2019-03-31 14:05:49

    Компанія "Агропродсервіс" запустила в тестовому режимі другу чергу заводу з виробництва кормів у селі Настасів Тернопільської області.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, усе обладнання українського виробництва - Хорольського механічного заводу.

    Потужність нової лінії дозволить збільшити обсяги виробництва кормів вдвічі, а це додаткові 10 тонн комбікормів в годину. Після введення в експлуатацію, "Агропродсервіс" матиме змогу виробляти 440 тонн комбікормів на добу.

    На комбікормовому заводі компанія загалом виробляє: 11 видів кормів для свиней, 4 види кормів для молочного стада, 3 види кормів для відгодівлі ВРХ, 5 видів комбікормів для курей-бройлерів і 3 види кормів для індиків.

    Усі корми, виготовлені на заводі, використовуються виключно для внутрішнього споживання на тваринницьких та птахофермах.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.