• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Risoil інвестує в розвиток терміналу в Чорноморську $70 млн
    Опубликовано: 2019-03-10 13:09:37

    Компанія Risoil S.A. інвестує у розвиток терміналу з перевалки наливних і зернових вантажів у морському порту "Чорноморськ" $70 млн.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на "Порти України", про це заявив генеральний директор групи терміналів Risoil Максим Широков.

    "Ця сума буде інвестуватися в рамках підписаного з АМПУ меморандуму про співпрацю. Адміністрація займається днопоглибленням підхідного каналу до 16 метрів. Для успішної реалізації цього проекту і розвитку порту компанія Risoil вже збудувала нові ємності для зберігання і встановила суднонавантажувальну машину Neuero. Зараз в рамках розвитку державно-приватного партнерства планується будівництво двостороннього пірсу, другої черги морської галереї і резервуарів для сухих вантажів обсягом зберігання 150 тис. кубометрів", - повідомили в компанії.

    Нагадаємо, що в травні 2017 року ДП "Адміністрація морських портів України" (АМПУ) і ТОВ "СП Рісойл Термінал" підписали меморандум про співпрацю, згідно з яким АМПУ проведе днопоглиблення підхідного каналу та акваторії першого ковша Сухого лиману, а портовий оператор збільшить перевантажувальні потужності терміналу і забезпечить річний експортний вантажопотік не менше 3 млн тонн.

    ТОВ "СП Рісойл Термінал" оперує причалом №11 морського порту "Чорноморськ". Термінал надає послуги з перевалки харчових наливних вантажів з 2001 року. Зерновий комплекс введений в експлуатацію в березні 2016 року.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.