• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • GROSSDORF відкрив виробництво добрив в Узбекистані
    Опубликовано: 2019-03-09 14:01:14

    Агрохімічна компанія GROSSDORF відкрила спільне підприємство в Узбекистані. Нова компанія отримала назву GREEN SOIL.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, вона спеціалізується на наданні послуг з виробництва, постачання і внесення добрив та агрохімікатів для аграрних підприємств регіону.Наприкінці 2018 року було реалізовано перший етап проекту. В Сергелійському районі Ташкентського вузла Республіки Узбекистан побудовано виробництво рідких добрив загальною потужністю 70 тис. тонн на рік.

    Наразі спільне підприємство вже постачає основні, міксовані і спеціальні добрива аграрним підприємствам Республіки Узбекистан. Також укладено угоди про постачання добрив власного виробництва на інші ринки.

    Загальний обсяг інвестицій в проект становить близько 2 млн євро, у будівництво підприємства з виробництва рідких добрив і супутню інфраструктуру було вкладено 500 тисяч євро.

    Зараз компанія працює над розробками оптимізації споживання мінеральних діючих речовин через зміну форм внесення, чітке узгодження живлення рослин етапами онтогенезу, використання біологічних і бактеріологічних компонентів.

    Наприклад, компанія випробовує бактеріологічні добавки в КАС зі США в умовах жорстких кліматичних умов Узбекистану та веде перемовини про виведення на український ринок біопрепаратів, розроблених узбецькими фахівцями для засолених, закислених та інших ґрунтів, що потребують меліорації.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.