• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нібулон спустив на воду ще один буксир проекту POSS-115
    Опубликовано: 2019-03-09 11:08:44

    Компанія "Нібулон" спустила на воду вже четвертий лінійний буксир проекту POSS-115, що є останнім судном цього проекту, запланованим судном на сезон-2018-2019.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, судно введуть в експлуатацію після виконання добудівних робіт та успішного проведення всіх випробувань.

    Загалом буксирний флот "Нібулона" налічуватиме 10 лінійних буксирів проекту POSS-115. Буксири Nibulon-5 та Nibulon-6 цього проекту, були першими повнокомплектними суднами, які були збудовані на нібулонівській верфі у 2014 році.

    Перший буксир нової серії з 4 суден проекту POSS-115 було урочисто закладено генеральним директором компанії Олексієм Вадатурським у травні 2018 року.

    Судна зазначеного проекту мають довжину 37,2 м, габаритну осадку 2,54 м, сумарну потужність головних двигунів 1880 кВт (близько 2500 к. с.) та швидкість в 11 вузлів.

    Серед постачальників основного обладнання буксира такі відомі компанії світу, як Mitsubishi (головні двигуни), Volvo-Penta (дизель-генератори), Rolls-Royce (гвинто-рульові колонки), Viessmann (водогрійний котел), DMT (палубне обладнання) та ін.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.