• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кернел в січні запустить новий зерновий термінал
    Опубликовано: 2018-12-16 14:01:17

    Агрохолдинг "Кернел" планує в січні 2019 року ввести в експлуатацію першу чергу нового зернового терміналу "Трансгрейнтермінал" в морському порту “Чорноморськ”.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на ЦТС, річна потужність перевалки зерна на терміналі після завершення будівництва всіх черг складе 4 млн тонн зерна.

    "У січні 2019 року ми чекаємо запуску першої черги нашого нового зернового терміналу в Чорноморську, який збільшить пропускну здатність на 1 млн тонн. Остаточне введення в експлуатацію заплановано на осінь 2019 року, після чого пропускна спроможність терміналу збільшиться на 3 млн тонн, що дозволить збільшити загальний річний пропускну здатність наших об'єктів в Чорноморському порту до 8 млн тонн", - йдеться в звіті компанії.

    Згідно з документом, компанія збільшила прогнозний показник експорту зерна в 2019 ФР з 5,4 млн тонн - до 6,2 млн тонн.

    Відзначається, що Європейський інвестиційний банк може надати "Кернелу" довгострокове фінансування в розмірі до 250 млн дол. На покриття капітальних витрат на 2019 фінрік.

    У число об'єктів фінансування входить і новий зерновий термінал компанії в порту Чорноморськ. Проект знаходиться на стадії оцінки.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.