• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Київській області відкрили завод з виробництва замороженого хліба
    Опубликовано: 2018-11-28 16:03:11

    У селі Нові Петрівці Київської області відбулося відкриття заводу з виробництва заморожених хлібобулочних виробів - Chanta Mount.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на ЛІГАБізнесІнформ, завод був побудований з нуля менше ніж за 1,5 року і став шостим підприємством в холдингової компанії Юрія Триндюка "Хлібні інвестиції" .

    На початковому етапі сума інвестицій в проект склала €15 млн, а після введення в експлуатацію всіх необхідних потужностей складе більше €25 млн.

    Уже сьогодні Chanta може виробляти майже 30 тонн чіабатти, французьких багетів і інших артізанскіх хлібів на добу. А після установки додаткових ліній, потужність зросте до 90 тонн на добу. Таким чином Chanta Mount стала однією з найбільших компаній такої спеціалізації в Європі.

    Головними покупцями цього виду напівфабрикатів є пекарні при супермаркетах і в торгових центрах, міні-пекарні, автозаправки, сектор HoReCa, сервіси доставки їжі в офіси.

    "Chanta Mount - це перша і одна з кращих індустріальних виробництв з таким рівнем автоматизації і мінімальною участю людини в процесі. Нашою гордістю стало заквасок відділення і відділення холодної ферментації тіста. 50% продукції ми плануємо реалізовувати в Україні, а решта продавати на експорт. У нас створено дуже потужний департамент R&D, який покликаний розробляти для клієнтів найцікавіші рецептури", - зауважив засновник компанії Юрій Триндюк.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.