• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росток-Холдинг почав відвантажувати зерно
    Опубликовано: 2018-11-17 15:03:13

    Група "Росток-Холдинг" після п’яти тижнів блокади повертається до звичного режиму роботи.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, господарства продовжили збирання кукурудзи та розпочали відвантажувати збіжжя з елеваторів.

    Рішенням Харківського апеляційного суду від 8 листопада господарствам холдингу дозволено відновити збирання та відвантаження урожаю, повідомили в компанії.

    Наразі на полях групи в Сумській і Чернігівській областях залишаються незібраними 15 тис. га кукурудзи.

    На сьогодні, за попередніми оцінками, сума втрат компанії від рейдерської атаки становить приблизно 130 млн грн.

    “Це і втрати врожайності, і погіршення якості кукурудзи через вимушене затягування польових робіт. Також це додаткові витрати на зберігання зерна в поліетиленових рукавах, адже робота елеваторів була заблокована. Крім того, зірвані міжнародні контракти і будуть штрафні санкції за невиконання зобов’язань перед постачальниками і покупцями (прострочення термінів погашень за зобов’язаннями). Сподіваюся, що уникнемо екологічної катастрофи, що загрожувала нашим елеваторам", - зауважив генеральний директор "Росток-Холдингу" Валерій Ласьков.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.