• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна почала імпортувати столовий буряк
    Опубликовано: 2018-11-17 11:05:51

    Україна в жовтні почала імпортувати овочі борщового набору.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на “ІнфоШувар", про це повідомила керівник департаменту "Аналітика" ОРСП "Шувар" Тетяна Гетьман.

    За її словами, тоді в Україні з"явилася перша морква з Білорусі, потім цибуля з Казахстану, тепер прийшла черга буряка, він теж завозиться з Білорусі.

    “Все це говорить про те, що більшість українських фермерів, як і раніше, розраховують заробити на спекуляції, сподіваються зірвати куш навесні. Але той факт, що українські роздрібні мережі вже почали співпрацю із імпортерами аж ніяк не на користь нашим господарствам", - зауважила вона.

    Експерт зауважила, що по-перше, імпорт - це збільшення внутрішньої пропозиції, а це вже не на користь подальшому зростанню ціни. По-друге українські фермери втрачають привабливість в очах організованого рітейлу - одного з найпотужніших каналів збуту.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.