• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Товарообіг з Туреччиною за пів року зріс на 16%
    Опубликовано: 2018-11-10 15:05:36

    У Стамбулі відбулись переговори віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка та першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва з міністром торгівлі Туреччини Рухсар Пекджан.

    Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

    «Проговорили питання збільшення товарообігу між Україною та Туреччиною та залучення інвестицій; залучення турецьких технологій у переробку в АПК та інфраструктуру. А також посилення міжрегіонального співробітництва, налагодження горизонтальних торгово-економічних зв’язків між регіонами України та Туреччини. Наразі підписано 32 угоди про співробітництво між адміністративно-територіальними одиницями країн», — сказав Зубко.

    Віце-прем’єр-міністр повідомив, що Туреччина увійшла до ТОП-10 іноземних інвесторів в Україну. За січень-липень 2018 року товарообіг товарами між Україною та Туреччиною збільшився майже на 16% і становив $2,41 млрд, а товарообіг послугами зріс на 18,6% та склав $267,3 млн.

    Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко у ході двосторонньої зустрічі з Міністром інвестицій та міжнародного співробітництва Єгипту доктором Сахар Наср звернувся до влади Єгипту із закликом закрити свої порти для суден, які виконують незаконне завантаження в Криму.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.